Wat biedt kinder- en opvoedcoaching?

Kinder- en opvoedcoaching?

Vorige week heb ik opnieuw een inspirerende module afgerond in de praktijk van Centrum Tea Adema te Burgum. Door de theorie aan te scherpen, praktisch tips te krijgen en veel te oefenen ben ik een nog professioneler coach. In mijn praktijk Kansrijk! Een stap verder. geef ik kinder- en opvoedcoaching bij alle vraagstukken over kinderen, opvoeden en ouderschap. Ik ondersteun en begeleid kinderen en/of ouders.

Dagelijks merken wij dat de wereld aan verandering onderhevig is. Daarnaast werken oude patronen niet meer en wordt er door leerkrachten en internbegeleiders steeds vaker doorverwezen naar een kinder- en opvoedcoach bij hulpvragen over leren, gedrag, emoties en opvoedthema’s.

In het volgende filmpje, opgenomen door Centrum Tea Adema, wordt uitgelegd wanneer mijn hulp als kinder- en opvoedcoach ingezet kan worden en wat ik dan te bieden heb.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LPF301J4740

Tekening van MARIT, 6 jaar.

Banner door Marjolein

 

 

 

Dit bericht was geplaatst op 8 april 2016. Markeer de permalink als favoriet.