De OpvoedParty

 

OpvoedParty

De OpvoedParty in Vaassen en omstreken.

 ‘Durf over opvoeden te praten’. 

Tijdens een workshop maakte ik kennis met het concept: De OpvoedParty.
Dit concept ‘pakte’ mij! Hoe simpel om in de huiskamer, bij mij thuis of te gast bij iemand, op een eenvoudige en gezellige manier als opvoeders met elkaar in gesprek te gaan over allerlei vragen rond de opvoeding. Het is een feestje om samen over opvoeden te praten.

Ik volgde de training bij Katrien Laane, een bevlogen en enthousiaste vrouw, die dit concept, http://opvoedparty.nl/ , op de kaart heeft gezet en sinds 01-07-2015 mag ik mij ambassadeur noemen en zelf OpvoedPartys organiseren.

Wil je gastvrouw zijn dan stel je je woonkamer beschikbaar voor een uurtje of twee en schenk je een kopje koffie of thee. Je nodigt familie, vrienden, ouders van school of de sportclub van je kinderen uit, een aantal van 6 opvoeders maximaal. Ook is het mogelijk dat je bij mij thuis deelneemt aan een Party. In beide gevallen zorg ik voor iets lekkers en leid de avond. Aan het einde van de avond gaat ‘de pet’ rond en kan je in de vorm van een bijdrage aangeven wat de Party je waard is geweest.

Iedere ouder voedt op zijn eigen manier op en van elkaar kan je leren. De ervaring is dat een ieder voldaan en met nieuwe opvoedWIJSheid de Party afsluit.

Mail ( info@kansrijkeenstapverder.nl ) of bel (0623648392) voor een afspraak.

Tarieven OpvoedParty

Aan het einde van de Party gaat ‘de pet’ rond en kan je in de vorm van een bijdrage aangeven wat de Party je waard is geweest.                                          (Voor de gastvrouw/gastheer is de Party gratis.)

opvoedparty 2

 

 

 

 

Bron afbeeldingen.